2012. október 31., szerda

Ajándékkal készültünk Nektek!

Tisztelt Felhasználóink!


Ahogy ezt a korábbiakban jeleztük új korszak köszönt be a cserebere.hu oldal életében! Tanácsaitokat megfogadva - amit ezúton is szeretnénk megköszönni - és kezelhetőségi szempontok figyelembevételével csapatunk úgy döntött, hogy szétválasztja a www.cserebere.hu oldalon jelenleg futó aukciós- és csere rendszert két külön weboldallá. Új weboldalunk díjmentes regisztrációval, egyszerű kezelhetőséggel, igényes felülettel, és az első hetekben nyereményesővel várja majd új látogatóit! Engedjétek meg, hogy most először mutassuk be Nektek részletesen a www.diretto.hu által nyújtott lehetőségeket!


Mi is a Diretto?

Díjmentes regisztráció, igényes felület, rendkívüli választék, egyszerű kezelhetőség, temérdek felhasználó, trendi kinézet, és olcsótól egészen a luxus kategóriáig megtalálható termékek - Ez mind a Diretto! A www.diretto.hu egy teljesen új alapokon fekvő aukciós oldal és webáruház, mely felváltja a www.cserebere.hu aukciós rendszerét, és mind kezelhetőségében, mind egyszerűségében megkönnyíti az adás-vételek lezajlását, folyamatát.


Szükséges-e új regisztráció?

Természetesen nem, aki egyszer regisztrált a www.cserebere.hu oldalon, az a www.diretto.hu oldalon is regisztrált tag marad, sőt, azonosítással rendelkező felhasználóink esetében az új weboldal is teljeskörűen használható lesz!


Jó-jó, de mi lesz az eddigi aukciókkal?

Az aukciók értelemszerűen megmaradnak, az új oldal indulásakor átkerülnek és a http://www.diretto.hu elérhetőségen lesznek megtalálhatóak. A feltöltött csere termékek pedig megmaradnak a jól megszokott www.cserebere.hu oldalon.


Az eddigi értékelések megmaradnak?

Természetesen, új oldalunk és a Cserebere.hu közös adatbázisból fog működni, így az értékelések láthatóak lesznek az új felületen is.


Mindez mit jelent felhasználóink számára?

Csupán annyit, hogy míg a cserék továbbra is a Cserebere oldalon maradnak lebonyolíthatóak, addig az aukciók, és az online vásárlás átkerül a Diretto oldalára!


És mi a helyzet a beharangozott nyereményekkel?

Ezt egyelőre meglepetésnek szánjuk, annyit azonban elárulhatunk, hogy érdemes új oldalunk indulására tartogatnotok aukciós termékfeltöltéseiteket, mivel nyereményjátékunk 5 héten keresztül jutalmazza majd oldalunk aktív tagjait!


További információkért és a legfrissebb hírekért kövessétek a Diretto.hu facebook oldalát: https://www.facebook.com/Diretto.hu


Üdvözlettel:
A cserebere.hu és a diretto.hu csapata