2012. január 30., hétfő

Esély a sikerre!

Tisztelt Felhasználóink!

Ismét csak bíztatni tudunk Titeket a böngészésre, hisz oldalunkon kis híján 19.000 db termék között válogathattok! Ilyen számú aktív termékre még nem volt példa a cserebere.hu történetében, így köszönjük Nektek ezt az újabb magasságot! Érdekesség, hogy oldalunkat egyre többen böngészitek, így ha megtetszik egy termék ne hezitáljatok, tegyetek rá ajánlatot! Nagy a verseny 1-1 termékért, ne maradjatok le!

Mérjétek fel a terepet, kérdezzetek bátran az eladótól, tudjátok meg mik az üzlet feltételei, hogy pontosan mit vár tőletek a partner, és nyűgözzétek le egy számára megfelelő ajánlattal, hogy minden simán menjen! A siker receptje csupán ennyi. Licitáljatok, és nyerjétek meg álmaitok termékét!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 23., hétfő

Add el most!

Tisztelt Felhasználóink!

Újabb forgalmas héten vagyunk túl, rekordszámban, több, mint 71.000 alkalommal látogattátok meg oldalunkat a múlt héten. Ez a magas szám kitűnő lehetőséget nyújt azok számára, akik a napokban szeretnének túladni valamelyik termékükön. Ráadásul, ha a kiemelt hirdetések között jelenik meg a termék, akkor garantáltan kiemelt figyelmet kap!

Megéri-e most feltölteni?

Ha a fenti szám nem lenne elegendő, akkor eláruljuk, hogy több, mint 500 új felhasználóval bővült oldalunk tagjainak a száma a múlt hét hétfőhöz képest!

Ne felejtsétek el, továbbra is segíteni szeretnénk Nektek, ezért még mindig tartanak a cserebere ingyenes kiemelési órái, melyet facebook oldalunkon hirdetünk meg, és lehetőségetek van ingyenesen kiemelni termékeiteket. Persze nem muszáj várni akciónkra, a kiemeléssel Ti is élhettek egyszerűen!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 16., hétfő

Sikerek és nyeremények

Tisztelt Felhasználóink!

Engedjétek meg, hogy hétfő alkalmával egy kitűnő lehetőséget ajánljuk a figyelmetekbe! Ha szeretnétek rögtön nyereménnyel nyitni az évet, akkor mindenképp érdemes részt vennetek a Blocks.hu nyereményjátékán, hogy a Tiétek lehessen az értékes nyeremények egyike!

Reméljük a fenti nyereményjátékon is ugyanolyan sikeresek lesztek, mint oldalunkon! Tavalyhoz képest háromszor több sikeres cserével, és aukcióval büszkélkedhettek. Közösségünk tagjainak száma pedig az előző év januárjához képest 20.000 fővel emelkedett, és facebook oldalunk is hasonlóan sikeres évet zárt!

Ne felejtsétek el továbbra is érdemes minket követni ezen a felületen is, hisz bármelyik pillanatban meghirdetésre kerülhetnek ingyenes kiemelési óráink, melyen ingyen kiemelhetitek valamely terméketeket csupán egy email segítségével!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 12., csütörtök

Ingyenes kiemelés?

Tisztelt Felhasználóink!

Nem, nem gépeltünk félre, csupán egy újabb akcióval szeretnénk kedveskedni Nektek, ezért a mai naptól kezdődően lehetőségetek van ingyenesen kiemelni termékeiteket! És hogy mi módon? Nem tagadjuk, egy kis szerencse, és odafigyelés is szükségeltetik hozzá!

Ha eddig nem követtétek facebook oldalunkat, akkor most tanácsoljuk, hogy mindenképpen lájkoljatok minket, hisz akciónk szorosan összekapcsolódik közösségi oldalunkkal. Mától kezdve véletlenszerűen ingyenes kiemelési órákat hirdetünk meg a Cserebere facebook oldalán post formájában. A meghirdetés időpontjától fogva 2 teljes órátok van, hogy éljetek az ingyenes kiemelés lehetőségével és elküldjétek a felhasználóneveteket, és a kiemelni kívánt 1 db termék azonosítóját email-ben az info@cserebere.hu címre.* Mi a kapott terméket hamarosan kiemeljük, és egy hétig oldalunkon kiemelt termékként fog szerepelni a főoldalon teljesen ingyen!

Figyeljétek, és keressétek ingyenes óráinkat!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata


*Csak azokat a jelentkezéseket tudjuk elfogadni, melyek pontosan 1 db felhasználónevet, és 1 db termékazonosítót tartalmaznak. A kiemelési akcióban való részvétel teljesen ingyenes.

2012. január 10., kedd

Karbantartás

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton szeretnénk értesíteni Titeket, hogy a Cserebere.hu szerverei karbantartás miatt a mai napon, 2012.01.10-én 19:00-tól előreláthatólag pár órán át, 24:00-ig nem lesznek elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségekért mindenkitől elnézést kérünk!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 9., hétfő

Meggyőző számok

Tisztelt Felhasználóink!

Nektek köszönhetően tovább folytatódik kitűnő évkezdetünk. Sikeresen túlléptétek az 5.000-es számot, oldalunk immár 5.000-nél is több sikeres aukciót könyvelhetett el. Nem kis szám, gratulálunk nektek!

A fenti örömhír mellett büszkén jelentjük ki, hogy a tegnapi napon, vasárnap 10.000-nél is jóval többen böngésztétek oldalunkat, és felhasználóink száma is lassan eléri a 41.000-et. Ez azt jelenti, hogy most mindennél jobb esély mutatkozik arra, hogy túladhassatok termékeiteken. Érdemes megfontolni a termékfeltöltés, és a termék kiemelés lehetőségét is, hisz annál nagyobb az esély az üzlet nyélbeütésére minél többen látogatják oldalunkat, és minél többen nyitják meg termékeitek adatlapját. Drukkolunk a sikereitekért!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 5., csütörtök

Álomutazás nyereményjáték

Tisztelt Felhasználóink!

Megtartottuk a decemberben lezárult Álomutazás nyereményjátékunk sorsolását! Nagyon sokan játszottatok, a fődíj egy 2 fős 2 éjszakára szóló utazás volt a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness-be. Az utazás nyertese 'csoki85' nevű felhasználónk! Gratulálunk, és jó pihenést kívánunk! A nyertessel nemsokára felvesszük a kapcsolatot. Ne bánkódjatok, ha most nem sikerült nyernetek, idén lesz még alkalmatok próbára tenni szerencséteket! Ahogy a tavalyi évben is, idén is új nyereményjátékokkal készülünk meglepni Benneteket!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2012. január 2., hétfő

Kitűnő évkezdet!

Tisztelt Felhasználóink!

Szeretnénk még egyszer mindenkinek Nagyon Boldog, és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni! Az év utolsó hetében is nagyon aktívak voltatok, Nektek köszönhetően oldalunk nemsokára elkönyvelheti az 5.000-ik sikeres aukciót! Köszönjük Nektek, hogy egy ilyen szép számmal indíthatjuk az új évet.

Reméljük idén is megtaláljátok számításaitokat, és sikeres üzleteket köthettek oldalunkon. Vágjunk együtt a 2012-es évbe, hogy újabb mérföldköveket érhessünk el!

Sok sikert kíván:
A cserebere.hu csapata