2012. március 19., hétfő

Változások előtt

Tisztelt Felhasználóink,

Mint azt a korábbiakban is jeleztük, oldalunk fontos változások előtt áll. Erről folyamatosan küldjük az új információkat számotokra hírlevél, illetve blogbejegyzés formájában. Most röviden összefoglalnánk, hogy miben is változik oldalunk, és hogy ez miért is jó a számotokra.

2012. április 2-től oldalunkat azok a regisztrált felhasználók tudják használni, akik telefonszámmal, vagy bankkártyával azonosították magukat. Hogy miért is döntöttünk a változások mellett?

A cserebere.hu oldalát heti szinten közel 100.000-en látogatjátok. Csapatunk úgy gondolja, hogy az előttünk álló változások megerősítik közösségünket, és megerősíti oldalunk tagjainak egymás iránti bizalmát! Ez a bizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságban üzletelhessetek egymással, és egy aukció, vagy csere esetén ne kelljen attól félni, hogy partneretek esetleg nem tartja magát a feltételekhez, és nem küldi a kérdéses terméket.

Ne feledjétek, ez nem jutalék, nem regisztrációs díj, hanem egy mérföldkő, az üzletek tisztasága megőrzése érdekében! Bízunk benne, hogy a változásokat Ti is pozitívnak látjátok, és a jövőben még biztonságosabban használhatjátok a cserebere.hu-t.


Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése