2011. november 28., hétfő

A 20.000-ik!

Kedves Felhasználóink,

Örömmel jelentjük be, hogy a múlt hét folyamán megszületett a 20.000-ik sikeres csere! Rendkívül fontos szám ez oldalunk életében, hisz a kezdetek óta azon dolgozunk, hogy minél többetek számára elősegítsük a csereüzletek sikeres lebonyolítását, és lezárását. Ezúton is szeretnénk gratulálni, és megköszönni, hogy elértétek ezt a számot! Különösen nagy eredmény ez annak tükrében, hogy körülbelül tavaly ilyenkor rögzíthettük az 5.000-ik cserét.

Az aukciók terén szintén ilyen magasra törtök. 1 év leforgása alatt az aukciók számát is sikerült körülbelül a négyszeresére emelnetek. Csak így tovább!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy most igazán érdemes böngészni oldalunkat, hisz az elmúlt héthez képest több, mint 600-al több aktív termék közül válogathattok.

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2011. november 21., hétfő

Részsikerek

Kedves Felhasználóink,

Ismét hétfő, ismét egy újabb beszámoló heti teljesítményetekről. Ahogy azt az előző héten is jeleztük roppant közel állunk a kitűzött célhoz, és - részsikerként - sikerült átlépnünk a 19.500-as számot a sikeres cserék-, és a 4.500-as számot a sikeres aukciók tekintetében.

Már nagyon kevés választ el titeket attól, hogy 20.000 sikeres cserét tudjatok magatok mögött. Vajon karácsonyig sikerül átlépnetek ezt a számot? Szerintünk igen, hisz eddig is nagyon jól teljesítettetek!

Érdemes megjegyeznünk, hogy vészesen közelednek az ünnepek, körülbelül még 5 hét van hátra karácsonyig. Talán közösségünk nagy részének nevében is írhatjuk, hogy sokan egyelőre tanácstalanok vagyunk az ajándékozás terén. Ezért is hasznos lehet böngészni oldalunkat, hisz a jelenleg több, mint 16.000 aktív termék közül nagy eséllyel találni olyanokat, amelyeket örömmel adnánk szeretteinknek.

Jó böngészést, és sikeres licitálást kíván:
A cserebere.hu csapata

2011. november 16., szerda

Tippek, trükkök 2. rész – Emeld ki!

Kedves Felhasználóink,

Tovább folytatjuk októberben elkezdett bejegyzés-sorozatunkat. Előző bejegyzésünk elsősorban újonnan regisztrált tagjainknak kedvezett, de reméljük a rutinos, tapasztalt csereberések is hasznát vették a tanácsoknak. Első bejegyzésünk a kezdetekkel, a termékfeltöltéssel foglalkozott, ha valaki esetleg még nem tette volna meg, vagy lemaradt volna róla, ezen az elérhetőségen elolvashatja.

Mostani írásunk tovább boncolgatja az üzletelés menetét, és a különböző hirdetési lehetőségekkel foglalkozik. Ennek célja, hogy megismerjétek miként tehetitek népszerűbbé termékeiteket, és miként tudjátok jobban felhívni a figyelmet rájuk.

Kiemelés


Oldalunk talán egyik leghasznosabb és leglátványosabb funkciója a termék-kiemelés lehetősége. Ezen lehetőséggel a feltöltött termékeket a főoldalra lehet kiemelni, így akár sokkal több látogatót is lehetséges vonzani a termék adatlapjára. Minél több felhasználó látja a terméket, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több ajánlat érkezik rá. Ez a kiemelés SMS-ben lehetséges, és 1 hétig érvényes az SMS KIEMELT AJÁNLATOK rovatban. A kiemelésről további információk itt találhatók.

Hirdetés a facebookon

Részben az SMS-kiemeléshez kapcsolódik, a facebookos, közösségi hirdetés lehetősége. Amennyiben egy termék SMS kiemelt automatikusan részt vesz a Cserebere hét terméke kiválasztásában, mely heti 2 alkalommal, kedden és péntekenként zajlik. Ilyenkor véletlenszerűen kiválasztunk 1-1 terméket az SMS-kiemelt hirdetések közül, majd ezen termékek megjelennek facebook oldalunkon post formájában, így rajongóink is automatikusan látják a hirdetéseket. Tapasztalataink szerint 1-1 kiválasztott, majd kipostolt termék látogatottsága jelentősen megnő a postolás időpontját követő napokban.

Természetesen Nektek is van lehetőségetek facebook oldalunkra kitenni csereberés termékeiteket, ehhez nem kell mást tennetek, csak lájkolni oldalunkat, beilleszteni a termék csereberés linkjét, elérhetőségét az üzenőfalunkra, majd szöveget írni hozzá. Hasonlóan cselekedhettek a saját facebook oldalatokon, és ismerőseitek körében tehetitek így népszerűvé saját csereberés termékeiteket.

Legyél Te is kiemelt partner!

Ez a lehetőség a tömeges termékszámot feltöltő felhasználóinknak szól. Amennyiben minimum 30 db aktív termékkel jelenik meg valaki oldalunkon, a cserebere.hu kiemelt partnere lesz. Ez nem jelent mást, mint folyamatos jelenlétet a főoldalon, ahonnan elérhető az összes kínált termék azonnal.

A fenti pontok alapján most már jól látjátok milyen lehetőségeitek vannak, ha ki szeretnétek valamilyen formában tűnni a tömegből, és ki szeretnétek emelni a termékeiteket. Ezek a tippek hasznosak lehetnek, és segíthetnek, hogy több látogatót vonzzatok, és ezáltal nagyobb eséllyel adhassatok túl termékeiteken.

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2011. november 14., hétfő

Már csak kevés van hátra!

Kedves Felhasználóink,

Tovább folytatjuk beszámoló-sorozatunkat, melyben eredményeitekről számolunk be. Büszkén jelentjük ki, hogy töretlenül licitáltok, cseréltek, és ütitek nyélbe a jobbnál jobb üzleteket. A megszokott tendenciának megfelelően közeledtek a célként kitűzött számokhoz. Minden egyes kattintás, minden egyes megkötött üzlet számít, hisz a közeljövőben 19.500 sikeres cseréről, és 4.500 sikeres aukcióról számolhatunk be.

Oldalunk tagjainak száma jelenleg 37.974 fő, ez a szám idén januárban 21.747 fő volt. Elmondhatjuk, hogy hétről-hétre körülbelül 280-300 új regisztrált taggal bővül a cserebere.hu. Ne feledjétek ez örömhír mindenki számára! Minél többen vagyunk annál nagyobb az esélye, hogy cserepartnert, vagy üzletfelet találunk, és sikerrel zárjuk a napot. Segítsetek, hogy minél többen legyünk, hívjátok meg ismerőseiteket, barátaitokat a cserebere.hu-ra, illetve a facebook oldalunkra!

További jó üzletelést kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2011. november 10., csütörtök

Hatszázezer adómentesen?

Kedves Felhasználóink!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy a költségvetési bizottság szerdán benyújtott módosító javaslata szerint évi akár 600.000 forint értékig lehetne adómentesen adni-venni az ingóságokat.

„Az alapdilemma, hogy mi számít üzletszerű tevékenységnek. A manapság mind népszerűbb internetes értékesítési oldalakon kötött üzletek adójogi megítélése szempontjából ez nem mindegy. A hatályos szja-törvény ugyanis kimondja, hogy ha az ingó vagyontárgy értékesítése üzletszerűen történik, már nem lehet a 32 ezres adómentességgel élni, hanem adószámot kell igényelni, illetve önálló tevékenységből származó jövedelmet kell bevallani és utána adót fizetni. Csakhogy egyes szakértők vitatják ezt az álláspontot: szerintük az erre specializálódott internetes oldalakon történő értékesítés esetén nincs szó másról, mint ingóság értékesítéséről.”

A javaslat benyújtói indítványozzák, hogy ne kelljen jövedelmet megállapítani az értékesítés után, ha a bevétel nem éri el a 600.000 forintot, így ilyen esetekben a fent említett üzletszerűséget sem kellene vizsgálni.

A teljes cikket elolvashatjátok a Népszabadság internetes elérhetőségen.

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

2011. november 7., hétfő

Közeledik!

Kedves Felhasználóink,

Mint azt bizonyára már megszoktátok ismét szeretnénk beszámolni múlt heti teljesítményetekről. Szeretnénk gratulálni Nektek, amiért ilyen hamar sikerült nem hogy átlépni a 19.000-es határt a sikeres cserék tekintetében, hanem jócskán meg is haladni azt. Így még közelebb kerültünk közös célunkhoz, a 20.000-ik sikeres cseréhez. Még elismerésre méltóbbá teszi ezt az eredményt, ha hozzátesszük, hogy tavaly novemberben ez a szám még csak 4.000 körül mozgott.

Hasonlóképp elismeréssel lehet beszélni az aukciók kapcsán is. A tavalyi év ezen hónapjához képest az általatok lebonyolított sikeres aukciók száma 450%-kal nőtt! Természetesen ez nem jöhetett volna létre az oldalunkon jelenlevő egyre szélesebb termékkínálat nélkül. Jelenleg több, mint 16.000 aktív termék közül válogathattok. Reméljük ebben a kínálatban mindenki megtalálja a számára megfelelő portékát, és sikerrel zárja az üzletelést.

További jó csereberélést kívánunk minden régi-, és új tagunknak egyaránt!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata