2011. február 22., kedd

Megvannak az Álomutasaink

Tisztelt Felhasználóink!

Véget ért a Vistával közösen szervezett Álomutazás nyereményjátékunk, melynek keretében 3 nyeremény került kisorsolásra. Szerencsés nyerteseink Cserebere.hu azonosítója a következő:
  • 1: Belföldi wellness hétvége 2 fő részére: kriszta0805
  • 2: Síelés Ausztriában 2 fő részére: heni87
  • 3: Hétvége Prágában 2 fő részére: tombraider
Nyerteseinknek gratulálunk!

Figyeljétek továbbra is híreinket, hamarosan új játékkal és még több újdonsággal jelentkezünk!

Üdvözlettel:
Cserebere.hu

2011. február 15., kedd

Ismét frissült a Cserebere.hu

Tisztelt Felhasználóink!

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal oldalunkon bevezetésre került egy teljesen megújult és kibővült kategória lista, melyben a főkategória bővülése mellett több, mint 2000 alkategória található meg, a könnyebb listázás, eladás és vételek megkönnyítése érdekében.
Az átállás mától párhuzamosan történik, új termékeket feltölteni csak az új kategóriákban lehetséges, a keresés természetesen a teljes adatbázisban történik.

2011. március 15-én lezárjuk az összes, még a régi kategóriába listázott terméket, ezeket újra kell majd regisztrálni, de ezt egyszerüen, a “csoportos újraregisztrálás” funkció használatával megtehetik, melyet a saját oldalam / eladás / lejárt cseréim, aukcióim menüpont alatt találnak.

Fontos változás továbbá, hogy elválasztásra kerültek egymástól a csere és az aukciós termékek is, tehát a jövőben egy terméknél vagy a csere, vagy az aukció lehetőség válaszható, a belistázás során.

A termékek értékesítését elősegítendő, nagyobb felbontású képek feltöltésére van lehetőség, egészen 20MB/kép határig, illetve oldalunkon bevezetésre került a “mini adatlap” funkció a jobb átláthatóság érdekében, tehát elegendő az egeret a keresés során listázódott termékre írányítani és máris láthatóvá válnak a fontos információk róla.

Továbbra is javasoljuk a Facebook oldalunkhoz való csatlakozást, mert lehetőség van a cserebere.hu oldalon meghirdetett termék(ek) linkjét is megosztani, így újabb felhasználókhoz juthat el hírdetésetek, Mai nappal több, mint 24.000 rajongó található itt meg és napról napra növekszik.

Ha bármi tapasztalatotok lenne, kérünk titeket ide írjatok nekünk: info@cserebere.hu

Köszönjük, hogy megtiszteltek minket bizalmatokkal, kívánunk sikeres vételt, eladást és csereberélést!

Üdvözlettel:
A Cserebere.hu csapata