2011. február 15., kedd

Ismét frissült a Cserebere.hu

Tisztelt Felhasználóink!

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal oldalunkon bevezetésre került egy teljesen megújult és kibővült kategória lista, melyben a főkategória bővülése mellett több, mint 2000 alkategória található meg, a könnyebb listázás, eladás és vételek megkönnyítése érdekében.
Az átállás mától párhuzamosan történik, új termékeket feltölteni csak az új kategóriákban lehetséges, a keresés természetesen a teljes adatbázisban történik.

2011. március 15-én lezárjuk az összes, még a régi kategóriába listázott terméket, ezeket újra kell majd regisztrálni, de ezt egyszerüen, a “csoportos újraregisztrálás” funkció használatával megtehetik, melyet a saját oldalam / eladás / lejárt cseréim, aukcióim menüpont alatt találnak.

Fontos változás továbbá, hogy elválasztásra kerültek egymástól a csere és az aukciós termékek is, tehát a jövőben egy terméknél vagy a csere, vagy az aukció lehetőség válaszható, a belistázás során.

A termékek értékesítését elősegítendő, nagyobb felbontású képek feltöltésére van lehetőség, egészen 20MB/kép határig, illetve oldalunkon bevezetésre került a “mini adatlap” funkció a jobb átláthatóság érdekében, tehát elegendő az egeret a keresés során listázódott termékre írányítani és máris láthatóvá válnak a fontos információk róla.

Továbbra is javasoljuk a Facebook oldalunkhoz való csatlakozást, mert lehetőség van a cserebere.hu oldalon meghirdetett termék(ek) linkjét is megosztani, így újabb felhasználókhoz juthat el hírdetésetek, Mai nappal több, mint 24.000 rajongó található itt meg és napról napra növekszik.

Ha bármi tapasztalatotok lenne, kérünk titeket ide írjatok nekünk: info@cserebere.hu

Köszönjük, hogy megtiszteltek minket bizalmatokkal, kívánunk sikeres vételt, eladást és csereberélést!

Üdvözlettel:
A Cserebere.hu csapata

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát igen ez egy nagy újítás kár , hogy nem kérdezitek meg a felhasználókat. Sok kategóriát hoztatok össze,ahol soha nem lesz egy terméknél több viszont nincs külön horgászat kategória. A szerszám kategóriába tartozó dolgokat kb 8-10 helyre is be rakhatják , mert oda is illik . Csak véletlen szerűen lehet megtalálni. A keresek kategória végre oda került ahova az elején is kerülni kellet volna. Üdv : Pedroza

Unknown írta...

Jó a kategorizálás,és az oldal könnyebb átláthatósága de szerintem a legfontosabb lenne valami módon a cserék lebonyolításának bizonságossá tétele a postázás szígorítása illetve elenőrizhetősége.Örökös kérdés ki postázzon előre,egyszerre feladás?
Kizárólag csak ajánlott feladást kellene létrehozni,mert sok az oldalon a csaló!!! Ezt valami módon be kellene építeni a biztonsági előírásokba.Vagy keményen szankcionálni kellene.üdv: betak

Unknown írta...

Én örülök az új kategóriáknak, viszont semmit nem fog érni ha továbbra sem követelitek meg, hogy mindent a neki megfelelő helyen hirdessenek!

Admin írta...

Tisztelt Felhasználóink!

Köszönjük a megjegyzéseket, észrevételeket. Folyamatosan dolgozunk az oldal fejlesztésén, hogy Önök minél kényelmesebben használhassák azt.

Admin írta...

Tisztelt Bertalan!

Az Ön által hiányolt Horgászat kategória megtalálható a Sport, fitness főkategóriában.
A Horgászaton belül is több alkategória közül választhat.

Unknown írta...

Hali,sztem kár volt ketté venni az eladás-csere dolgot,mert mindenki azt választhatta amit akart,most viszont nincs meg a kettősség,így kénytelen voltam bele írni,hogy csere érdekel.....stb,ja és fél órát vacakoltam,mert nem értettem miért nem tudom egyszerre mindkét funkciót választani,pedig az eddig feltett aukcióim így vannak.Úgy csak 1 click és az ár megadása kellett,most meg 1 egész mondatot kell beleírni minden hirdetésbe és lehet potyára,mert sokan nem is olvassák el a hirdetés szövegét és,ha nem látja eleve a csere lehetőségét egyszerűen tovább lép.Sztem jó volt úgy ahogy volt!!!!üdv

Megjegyzés küldése