2011. január 19., szerda

Cserebere.hu álomutazás a Vista Utazási Irodák jóvoltából


2011. január 19-én eddig soha nem látott nyereményekkel útjára indult a Cserebere.hu álomutazás játéka a Vista Utazási Irodák jóvoltából.

Ha részt szeretnél benne venni klikk ide:

A játék leírása:

A játék időtartama: A játék 2011. január 19-től 2011. február 19. 23 óra 59 percig tart. Sorsolás és eredményhirdetés 2011. február 21-én.


A nyeremények:

  • Belföldi wellness hétvége 2 fő részére. A nyeremény tartalma: szállás 2 főre, 2 éjszakára egy 3 v. 4 csillagos belföldi wellness szállodában félpanziós ellátással. A nyeremény felhasználható: 2011. március 30-ig a Vista Utazási Irodával előre egyeztetett időpontban.
  • Síelés Ausztriában 2 fő részére. A nyeremény tartalma: szállás 2 főre, 2 éjszakára Ausztria egyik síterepének közelében félpanzióval. A nyeremény felhasználható: 2011. március 30-ig a Vista Utazási Irodával előre egyeztetett időpontban.
  • Hétvége Prágában 2 fő részére. A nyeremény tartalma: Prágai szállás 2 főre, 2 éjszakára egy középkategóriás szállodában reggelivel. A nyeremény felhasználható: 2011. március 30-ig a Vista Utazási Irodával előre egyeztetett időpontban.

A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a játékba. A játékos regisztrációjával egy darab „virtuális” sorsjegyet szerez. Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy egyedi azonosítóval ellátott linket, és automatikusan részt vesz a játékban. A játékos feladata, hogy barátait és ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon. Ha a játékos ismerősei és barátai is regisztrálnak a játékba, a kiküldött link alapján, úgy a link küldőjének minden új regisztrációval nő 1-el a sorsjegyeinek száma. Minél több ismerősét/barátját invitálja meg a játékba annál nagyobb eséllyel, indul a kiválasztott nyereményért.

2011. február 21-én Közjegyző jelenlétében sorsoljuk ki a nyertest,a játékban résztvevők között.


Sok sikert kívánunk!

http://alomutazas.cserebere.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése