2010. május 17., hétfő

Nyereményjáték a Csereberén

Tisztelt Felhasználóink!


2010. május 17. és 2010. június 14. között minden héten bemutatunk egy apró fotórészletet valamely cserebere.hu oldalon hirdetett termék közül és ezt közzétesszük a cserebere.hu blog oldalán. Innentől kezdve csak meg kell találni azt a terméket, melyből kivágtuk a részletet, és a helyes megfejtést az info@cserebere.hu címre elküldeni. Minden héten közzéteszzük a beküldött megfejtéseket a cserebere blogon.


Az első heti játékban ezt a terméket kell megtalálni:




A játékhetek alatt, minden hétfőn közzétesszük a helyes megfejtéseket a blogon. Az adott heti játékban résztvett és sorban a 10. helyes megfejést beküldő egy TEAC MP-211 4GB FM MP4-es lejátszót nyer, a sorban 20. helyesen tippelő felhasználónkat pedig egy SAMSUNG EC ES 15 ZSBA típusú 10.2 MP felbontású, digitális fényképezőgéppel ajándékozzuk meg.



A játékban való részvétel feltételei:


A játékban csak a cserebere.hu oldalon regisztrált felhasználók vehetnek részt, a tippek, megfejtések beküldésénél kérjük, tüntesse fel az oldalon regisztrált felhasználónevét, valamint a tippelt termék pontos megnevezését és a termék kódját. Egy játékhéten, egy felhasználó, maximum 3 tippet küldhet be, ha többet küld el részünkre, a beküldési sorrend alapján, az első három tippét vesszük figyelembe. Minden játékhetet követő szerdáig, telefon, vagy írásos (email) formában értesítjük a nyerteseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése